Meetlintje

Opdrachtgever
School voor Fotografie

Opdracht
“Maak een ontbijtstilleven waarbij je op een attribuut het accent legt met compositie en licht.” In de daluren, zo net na 10.30 uur, heb ik in het restaurant van Ikea een plekje met natuurlijk licht bij het raam gezocht. De gekozen hoek van de foto geeft levendigheid op de achtergrond. Het meetlintje is hét attribuut voor dit ontbijtstilleven. Het was even stoeien ermee, maar al zeg ik het zelf, ik heb er een aardige draai aan weten te geven. Qua beeld en qua tekst. Bij IKEA is “alles op maat”. In mijn generatie begon dat met het afscheur-meetlintje. Inmiddels geldt dit ook voor de inwendige mens. “Opruimen begint bij jezelf!”

20191111 - ONTWERP COVER | IKEA GIDS (2)
20191111 - ONTWERP COVER | IKEA GIDS (2)
20191111 - ONTWERP COVER | IKEA GIDS (2)
previous arrow
next arrow